Forum Total Commander Ultima Prime

Full Version: Nowy katalog nie działa (New catalog don`t work) [TCUP7]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Jak to się stało że w nowej wersji TCUP 7 nie działa zakładanie nowych katalogów?
Czy to tylko w moim przypadku ? dawniej działało bez zająknięcia.
Czyli tylko u mnie nie działa ? Sad
tu jest temat o problemie

Code:
http://tcup.pl/forum/showthread.php?tid=2960
(2016-02-12 15:14:30)Ole Wrote: [ -> ]Czyli tylko u mnie nie działa ? Sad

Już powinno wszystko działać

Testujcie i jeśli będą problemy - dajcie nam znać.
(2016-07-01 08:29:49)ULTIMA PRIME Wrote: [ -> ]
(2016-02-12 15:14:30)Ole Wrote: [ -> ]Czyli tylko u mnie nie działa ? Sad

Już powinno wszystko działać

Testujcie i jeśli będą problemy - dajcie nam znać.

Ja mam problem z TC UP NEW.
Jak z boku otwarte mam drzewo katalogów, to zawsze nowy katalog tworzy mi na dysku głównym.
Nijak nie mogę tego zmienić.
Jak drzewo katalogów jest zamknięte, to wtedy tworzy mi nowy katalog normalnie w bieżącym katalogu.
Ja też miałem podobne problemy. Zmieniłem wersję TC i działało Tongue
Ja musiałem przeinstalować bo był programu (nie pamiętam co wyskakiwało ale takie dziwne krzaczki), ale wszystko później było okej Smile Mam niestety system 32-bit i niekiedy mam takie problemy.
(2016-07-01 08:29:49)ULTIMA PRIME Wrote: [ -> ]
(2016-02-12 15:14:30)Ole Wrote: [ -> ]Czyli tylko u mnie nie działa ? Sad

Już powinno wszystko działać

Testujcie i jeśli będą problemy - dajcie nam znać.

Witam,
Po zainstalowaniu TC UP 7.7 po wciśnięciu klawisza F7 na klawiaturze "wywala" błąd.
A co działa? Sprawdziłem:
- w Total Commander 9.22a - wszystko jest OK,
- w TC UP 7.7 - prawidłowo działa ikona na górnym pasku narzędziowym oraz F7 na dolnym pasku klawiszy funkcyjnych.

Proszę o pomoc
Ale jaki błąd?

Konkretnie.
Reference URL's