Forum Total Commander Ultima Prime

Full Version: TCUp Plugin for BartPE
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Hi

Sorry if this is a dupl. Thread. I was searching on BartPE in forum, but did not find anything.

Has anyone manage to build a BartPE plugin for TCUP. I get it to work, but all the icons are nonexistant. Any ideas?

Thanks
Bert
There are few possible reasons for your problems:
- missing system files for your BartPE CD,
- missing TC UP files,
- changed TC UP configuration files which might point to invalid files locations.

I've managed to check it quickly and TC UP had everything in place.

Here's what I did:
1. downloaded WinBuilder.
2. chosen "BartPE Core" project and downloaded all needed resources for it.
3. copied my TC UP folder into:
Code:
<WinBuilder path>\Projects\BartPECore\Apps\Std
4. added to this dir script file called "TC UP.script" (attachment)
5. refreshed all project
6. because TC UP had been shown in Project's tree I clicked on "Play" to start building my CD image (ISO) file
7. started BartPE Core ISO file under VirtualPC

Even with some system errors (standard behaviour for BartPE with Polish version of Windows XP), TC UP works OK. All icons are shown and all applications can be started.

What did you do to build your "BartPE plugin"?
fenixproductions Wrote:There are few possible reasons for your problems:
- missing system files for your BartPE CD,
- missing TC UP files,
- changed TC UP configuration files which might point to invalid files locations.

I've managed to check it quickly and TC UP had everything in place.

Here's what I did:
1. downloaded WinBuilder.
2. chosen "BartPE Core" project and downloaded all needed resources for it.
3. copied my TC UP folder into:
Code:
<WinBuilder path>\Projects\BartPECore\Apps\Std
4. added to this dir script file called "TC UP.script" (attachment)
5. refreshed all project
6. because TC UP had been shown in Project's tree I clicked on "Play" to start building my CD image (ISO) file
7. started BartPE Core ISO file under VirtualPC

Even with some system errors (standard behaviour for BartPE with Polish version of Windows XP), TC UP works OK. All icons are shown and all applications can be started.

What did you do to build your "BartPE plugin"?


Thanks - will certainly give it a try!
Reference URL's