Polski | Română | Español


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Update - Lost Button Bar
Author Message
halcour
New
*

Posts: 1
Joined: 2017 Jan
Status: Offline



Post: #1
Update - Lost Button Bar
I updated from 6.0 to the latest version, lost my button bar, which I've worked on for hours getting just right. How do I retrieve it? I have backups from before the update. Thanks.
2017-01-07 18:03:06
Find all posts by this user Quote this message in a reply
ULTIMA PRIME
Administrator
*******

Posts: 638
Joined: 2006 Nov
Status: Offline



Post: #2
RE: Update - Lost Button Bar
Copy:

DEFAULT.bar
DEFAULT01.bar
DEFAULT02.bar

(from Your backup)

to (example patch):

c:\Program Files\TC UP\DEFAULT.bar
c:\Program Files\TC UP\DEFAULT01.bar
c:\Program Files\TC UP\DEFAULT02.bar

ULTIMA PRIME FOTO
ULTIMAGSM.com
2017-01-07 23:53:47
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 




Contact Us | TC UP - Total Commander Ultima Prime | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication