Polski | Română | Español


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nie dziala wyszukiwanie ctrl+s
Author Message
xxSlayeRxx
New
*

Posts: 4
Joined: 2017 Jan
Status: Offline



Post: #1
Nie dziala wyszukiwanie ctrl+s
Witam,

Naiskam ctrl+s pojawia sie okienko z wyszukiwaniem/filtrowaniem jak tylko cos wpisze to zawiesza sie tc.
Nie wiem gdzie moga byc jakies logi.
Odinstalowalem i zainstalowalem jeszcze raz tcup, ale nadal nie dziala (i weyglada, ze gdzies ustawienia wyszukiwania sie zapisaly (filtrowanie zamiast podswietlania pliku)
2017-01-21 15:50:29
Find all posts by this user Quote this message in a reply
oskardeka269
New
*

Posts: 1
Joined: 2017 Jan
Status: Offline



Post: #2
RE: Nie dziala wyszukiwanie ctrl+s
Spróbuj kombinacje z shiftem. Też mi się kiedyś coś takiego porobiło, ale wystarczyło ponownie uruchomić.

Sprawdź na https://ladies-club.pl
2017-01-23 17:09:08
Find all posts by this user Quote this message in a reply
xxSlayeRxx
New
*

Posts: 4
Joined: 2017 Jan
Status: Offline



Post: #3
RE: Nie dziala wyszukiwanie ctrl+s
Dzięki, ale niestety nie działa...

Są jakieś logi do aplikacji?
Albo jak odinstalować całkowicie z systemu (nie tylko folder c:programFiles\tcup ale takze inne katalogi, rejest? Jest jakaś instrukcja bo znalezc nie moge?
2017-01-25 16:17:32
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Gifford
New
*

Posts: 1
Joined: 2017 Feb
Status: Offline



Post: #4
RE: Nie dziala wyszukiwanie ctrl+s
Spróbuj może ściągnąć CClenear i tam wyczyścić pamięć TC. Albo gdzieś w opcjach jakieś ustawienia domyślne szukałeś?

Szukacie sposobu na powiększenie biustu? Sprawdźcie http://powiekszanie-biustu.net.pl
2017-02-02 12:57:35
Find all posts by this user Quote this message in a reply
xxSlayeRxx
New
*

Posts: 4
Joined: 2017 Jan
Status: Offline



Post: #5
RE: Nie dziala wyszukiwanie ctrl+s
dzięki ale nie pomogło.

Dodatkowe testy:
zainstalowałem totalcmd (z oficjalnej strony) -> działa
przekopiowałem to do katalogu tc up -> przestało działać... może jest jakiś plugin zamieniający to wyszukiwanie?

Moze byc powodem "dodaj tc do menu kontekstowego plikow i katalogow"?


------
A i dodam, ze edycja ustawien szybkiego wyszukiwania tez wiesza tcup
(This post was last modified: 2017-02-05 19:33:09 by xxSlayeRxx.)
2017-02-05 17:09:56
Find all posts by this user Quote this message in a reply
uzerman
New
*

Posts: 1
Joined: 2017 Feb
Status: Offline



Post: #6
RE: Nie dziala wyszukiwanie ctrl+s
Myślę, że to jest kwestia jakiegoś addona. A jeśli nie to spróbuj pozmieniać bindy, przeinstaluj TC Tongue

Zwalcz cellulit najskuteczniej - www.zwalczamy-cellulit.pl
2017-02-07 12:15:19
Find all posts by this user Quote this message in a reply
uqel
New
*

Posts: 1
Joined: 2017 Feb
Status: Offline



Post: #7
RE: Nie dziala wyszukiwanie ctrl+s
Takie wtyczki znajdziesz na zagranicznych forach - to są zazwyczaj open sourceowe modyfikacje do TC.

Przeczytaj, jak objawiają się hemoroidy: http://hemoroidyobjawy.pl/jakie-sa-pierw...emoroidow/
2017-03-02 09:55:15
Find all posts by this user Quote this message in a reply
mrocznysedes
New
*

Posts: 2
Joined: 2017 Apr
Status: Offline



Post: #8
RE: Nie dziala wyszukiwanie ctrl+s
U mnie też przestało działać wyszukiwanie po aktualizacji Windows 10 do ostatniej wersji 1703. Pojawia się okno wyszukiwania ale już nie da się nic tam wpisać i później dostaję komunikat, że tcup przestał działać. Niezależnie czy uruchomię go standardowo czy jako administrator.
2017-04-11 12:11:59
Find all posts by this user Quote this message in a reply
xxSlayeRxx
New
*

Posts: 4
Joined: 2017 Jan
Status: Offline



Post: #9
RE: Nie dziala wyszukiwanie ctrl+s
(2017-04-11 12:11:59)mrocznysedes Wrote:  U mnie też przestało działać wyszukiwanie po aktualizacji Windows 10 do ostatniej wersji 1703. Pojawia się okno wyszukiwania ale już nie da się nic tam wpisać i później dostaję komunikat, że tcup przestał działać. Niezależnie czy uruchomię go standardowo czy jako administrator.

Wejdz w instalacje tc (folder) tam masz plik tcmatch64.exe oraz tcmatch.exe (chyba wystarczy jeden odpalic)
W General -> Adv user interface odznacz active... restart tc i smiga wszystko
2017-04-13 21:05:22
Find all posts by this user Quote this message in a reply
mrocznysedes
New
*

Posts: 2
Joined: 2017 Apr
Status: Offline



Post: #10
RE: Nie dziala wyszukiwanie ctrl+s
(2017-04-13 21:05:22)xxSlayeRxx Wrote:  
(2017-04-11 12:11:59)mrocznysedes Wrote:  U mnie też przestało działać wyszukiwanie po aktualizacji Windows 10 do ostatniej wersji 1703. Pojawia się okno wyszukiwania ale już nie da się nic tam wpisać i później dostaję komunikat, że tcup przestał działać. Niezależnie czy uruchomię go standardowo czy jako administrator.

Wejdz w instalacje tc (folder) tam masz plik tcmatch64.exe oraz tcmatch.exe (chyba wystarczy jeden odpalic)
W General -> Adv user interface odznacz active... restart tc i smiga wszystko

A dzięki bardzo za pomoc. Działa lepiej niż wcześniej. ;-)
2017-04-19 10:32:21
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 




Contact Us | TC UP - Total Commander Ultima Prime | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication