Polski | Română | Español


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Can you add VLC to TC UP???
Author Message
acts268
New
*

Posts: 3
Joined: 2008 Oct
Status: Offline



Post: #1
Cool Can you add VLC to TC UP???
Can you add VLC to TC UP??? The Kmplayer is excelent but i think VLC it's the powerful tool to play any video or any audio without codecs, This is posible? Thank you
2008-11-05 18:31:57
Find all posts by this user Quote this message in a reply
fenixproductions
Moderator
*****

Posts: 266
Joined: 2007 Aug
Status: Offline



Post: #2
RE: Can you add VLC to TC UP???
VLC is also great player but... GPL licenced. This way Ultima should ask the authors for double licencing scheme or special privileges just for him. I don't think it will be worth of trying if you have KMP already.

BTW IIRC both of them were mplayer.hu based.

[Image: dc85x15_philkc_fade22lr.png]
2008-11-05 21:05:09
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
darleth
New
*

Posts: 8
Joined: 2008 Aug
Status: Offline



Post: #3
RE: Can you add VLC to TC UP???
KMP is a very good one, I don't think is necesary to change...
2008-11-06 14:10:12
Find all posts by this user Quote this message in a reply
ULTIMA PRIME
Administrator
*******

Posts: 640
Joined: 2006 Nov
Status: Offline



Post: #4
RE: Can you add VLC to TC UP???
acts268 Wrote:Can you add VLC to TC UP???

No

Robert YouTube
Mario YouTube
2008-11-06 23:07:30
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
raukar
New
*

Posts: 3
Joined: 2009 Mar
Status: Offline



Post: #5
RE: Can you add VLC to TC UP???
I love KMPlayer and think that it´s a good player.... Sorry but i like it mos than VLC
2009-03-03 19:44:24
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 




Contact Us | TC UP - Total Commander Ultima Prime | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication