12-12-2006, 11:29 AM
Prosze mi podpowiedziec - gdzie przechowywane sa ustawienia TC UP.
|
Ustawienia
|
|
12-12-2006, 11:29 AM
Prosze mi podpowiedziec - gdzie przechowywane sa ustawienia TC UP.
12-12-2006, 12:54 PM
Napisz o jakie dokładnie ustawienia chodzi, bo konfiguracja projektu nie jest zawarta w jednym pliku.
Podstawowe ustawienia są zawarte w pliku wincmd.ini znajdującym się w głównym katalogu TC UP Domyślnie: C:\Program Files\TC UP\wincmd.ini
12-12-2006, 04:58 PM
ULTIMA PRIME Wrote:Napisz o jakie dokładnie ustawienia chodzi, bo konfiguracja projektu nie jest zawarta w jednym pliku. Pytam o ustawienia zawarte w zakladce KONFIGURACJA. Wiem tylko gdzie sa przechowywane ustawienia FTP a reszte ustawiam wiecznie od nowa. Dziekuje za odpowiedz!!
12-12-2006, 07:42 PM
ULTIMA PRIME Wrote:Podstawowe ustawienia są zawarte w pliku wincmd.ini znajdującym się w głównym katalogu TC UP Tak jak napisano powyżej... Niestety, ale jeśli chcesz korzystać z nowych wersji TC UP, to i tak za każdym razem będziesz musiał ustawiać wszystko od nowa (pod siebie). Praktycznie w każdej wersji są zmiany/dodatkowe wpisy w tym pliku. Napisz proszę jakich zmian dokonujesz, może coś na to poradzimy.
12-13-2006, 11:20 AM
Serdecznie dziekuje za zainteresowanie moim pytaniem i udzielenie mi odpowiedzi. Wystarcza mi ona w zupelnosci. Serdecznie pozdrawiam.
08-11-2007, 01:34 PM
Gdzie "drzemią" ustawienia zakładek folderów?
08-11-2007, 01:41 PM
pablak Wrote:Gdzie "drzemią" ustawienia zakładek folderów? Wincmd.ini, sekcja [Configuration]. Jeśli chcesz wiedzieć, jakie dokładnie wpisy za to odpowiedają, spójrz na http://www.ghisler.ch/wiki/index.php/Wincmd.ini
08-11-2007, 02:50 PM
m^2 Wrote:Wincmd.ini, sekcja [Configuration].Znalazłem, ale problem mam w tym, że po reinstalacji i skopiowaniu starego wincmd.ini zakładek nie ma. Tylko załadowanie z pliku *.tab daje efekt.
08-11-2007, 03:01 PM
pablak Wrote:Ach, zakładki, nie ustawienia zakładek.m^2 Wrote:Wincmd.ini, sekcja [Configuration].Znalazłem, ale problem mam w tym, że po reinstalacji i skopiowaniu starego wincmd.ini zakładek nie ma. [lefttabs] i [righttabs]
08-11-2007, 07:22 PM
m^2 Wrote:Ach, zakładki, nie ustawienia zakładek.Ustawienia/Zakładki Folderów - tak to jest napisane. Mniejsza o to. Tyle, że to się z [lefttabs] i [righttabs] w wincmd.ini nie podczytuje, choć to tam jest. W sekcji [Configuration] są jeszcze parametry DirTabLimit=32 - określa maksymalną liczbę zakładek DirTabOptions=957 - na wskazanej stronce o wincmd nie ma nic o tym parametrze (co znaczy ta "magiczna" liczba) |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|