Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3 Pytania/Problemy-Tworzenie listy plików itp.
Dzięki wielkie! sprawa załatwiona Smile w praniu wyszedł jednak jeszcze jeden problem, mianowicie chciał bym żeby po użyciu skrótu ctrl+a zaznaczały mi się wszystkie pliki i katalogi, a kliknięcie na dowolny z nich odznaczało by wszystko, w UP ctr+a zaznacza pliki ale trzeba je potem odznaczać manualnie, wbrew pozorom często korzystałem z tej funkcji i teraz mam mały problem związany z jej odmiennością, sory ze tak truje dupę ale chciałem sobie to wszystko ogarnąć od razu. Pozdrawiam!

Edit: Aj, idąc za ciosem, heh, przy tworzeniu katalogów (F7) i po wpisaniu np jakiegoś prefixu, poprzedzającego nazwę, np _ czy . itp, generalnie po to żeby dany folder był w sortowaniu alfabetycznym najwyżej w hierarchii i wklejeniu jakiejkolwiek nazwy w pole wszystko wcześniej napisane natychmiast znika i jest zastopowane nowa nazwa zamiast sie dokleić, da sie może i to ogarnąć bo w zasadzie to wydaje mi sie średnio logiczne rozwiązanie i tez sporo utrudnia ogólnie.
Reply

Messages In This Thread
RE: 3 Pytania/Problemy-Tworzenie listy plików itp. - by Metanski - 11-05-2007, 09:45 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)