Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
brak sortowania po dacie i szyfrowania ZIP
Witam raz jeszcze.

Wpadłem w miejsce, gdzie mnie dawno nie było = "dodaj, usuń programy" i widzę, że miałem tam jeszcze wersje 2.1 ... 2.3 ... ale też niby była 2.3 Smile
A więc pomimo, iż ścieżki domyślnej w instalacji nie zmieniałem i szło wszystko do program fajlsów to nazbierał się tam po prostu śmietnik.

Wczoraj pół dnia instalowałem masę przedziwnego softu na kluczyku USB i chciałem tam też mieć TC UP 2.3 ... i niby mam Smile (jeszcze nie zdążyłem potestować bo zostało mi parę aplikacji do zainstalowania) Ale potem pod Windowsem pozmieniało mi ścieżki z odnośnikami na klucz USB (a podawałem lokalizację instalacji na kluczyk) i musiałem ręcznie zmieniać te pod Windowsem ...
Co nie zmienia faktu, iż 2.1 i 2.2 wcześniej tam pod Windowsem jakoś się zachowały a instalacja na kluczyku to tylko dodatkowy bałagan (pakowanie i sortowanie nie działało przed eksperymentami na kluczyku).
Właśnie jestem po ponownej instalacji TP UP 2.3 (po wcześniejszym odinstalowaniu poprzednich wersji).

Dzięki za pomoc - pakowanie z hasłowaniem działa i sortowanie już też Smile

Kalendarz będzie instalowany po obiedzie bo jeszcze nie wiem jak się osobne wtyczki instaluje.

Dzięki i pozdrawiam
Mi8
Reply

Messages In This Thread
RE: brak sortowania po dacie i szyfrowania ZIP - by Mi8 - 02-04-2007, 02:24 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)