02-04-2007, 02:24 PM
Witam raz jeszcze.
Wpadłem w miejsce, gdzie mnie dawno nie było = "dodaj, usuń programy" i widzę, że miałem tam jeszcze wersje 2.1 ... 2.3 ... ale też niby była 2.3
A więc pomimo, iż ścieżki domyślnej w instalacji nie zmieniałem i szło wszystko do program fajlsów to nazbierał się tam po prostu śmietnik.
Wczoraj pół dnia instalowałem masę przedziwnego softu na kluczyku USB i chciałem tam też mieć TC UP 2.3 ... i niby mam
(jeszcze nie zdążyłem potestować bo zostało mi parę aplikacji do zainstalowania) Ale potem pod Windowsem pozmieniało mi ścieżki z odnośnikami na klucz USB (a podawałem lokalizację instalacji na kluczyk) i musiałem ręcznie zmieniać te pod Windowsem ...
Co nie zmienia faktu, iż 2.1 i 2.2 wcześniej tam pod Windowsem jakoś się zachowały a instalacja na kluczyku to tylko dodatkowy bałagan (pakowanie i sortowanie nie działało przed eksperymentami na kluczyku).
Właśnie jestem po ponownej instalacji TP UP 2.3 (po wcześniejszym odinstalowaniu poprzednich wersji).
Dzięki za pomoc - pakowanie z hasłowaniem działa i sortowanie już też
Kalendarz będzie instalowany po obiedzie bo jeszcze nie wiem jak się osobne wtyczki instaluje.
Dzięki i pozdrawiam
Mi8
Wpadłem w miejsce, gdzie mnie dawno nie było = "dodaj, usuń programy" i widzę, że miałem tam jeszcze wersje 2.1 ... 2.3 ... ale też niby była 2.3

A więc pomimo, iż ścieżki domyślnej w instalacji nie zmieniałem i szło wszystko do program fajlsów to nazbierał się tam po prostu śmietnik.
Wczoraj pół dnia instalowałem masę przedziwnego softu na kluczyku USB i chciałem tam też mieć TC UP 2.3 ... i niby mam
(jeszcze nie zdążyłem potestować bo zostało mi parę aplikacji do zainstalowania) Ale potem pod Windowsem pozmieniało mi ścieżki z odnośnikami na klucz USB (a podawałem lokalizację instalacji na kluczyk) i musiałem ręcznie zmieniać te pod Windowsem ...Co nie zmienia faktu, iż 2.1 i 2.2 wcześniej tam pod Windowsem jakoś się zachowały a instalacja na kluczyku to tylko dodatkowy bałagan (pakowanie i sortowanie nie działało przed eksperymentami na kluczyku).
Właśnie jestem po ponownej instalacji TP UP 2.3 (po wcześniejszym odinstalowaniu poprzednich wersji).
Dzięki za pomoc - pakowanie z hasłowaniem działa i sortowanie już też

Kalendarz będzie instalowany po obiedzie bo jeszcze nie wiem jak się osobne wtyczki instaluje.
Dzięki i pozdrawiam
Mi8