10-25-2008, 12:44 PM
Quote:Nie masz przypadkiem zaznaczonej opcji:Nie, nie mam zaznaczonej tej opcji, ale już wcześniej zanim napisałem próbowałem z tą opcją włączoną i wyłączona i to samo jest, czyli nie usypia. Wygaszacza w ogóle nie mam więc nie wiem czy chociaż to działa.
AIMP > Opcje > System > Wyłącz wygaszacz ekranu
?
Quote:Musisz odinstalować sterowniki klawiatury, niektóre klawiatury wysyłają do bardziej popularnych programów właściwe komendy, niestety AIMP nie jest uwzględniony w tych sterownikach. Aby działały klawisze multimedialne, musisz ustawić AIMPa jako domyślny odtwarzacz + włączyć w opcjach AIMPa wszystkie opcje integracji.Jeśli odinstaluje sterowniki klawiatury to całkowicie przestaną działać te klawisze dodatkowe, ponieważ działają tylko z tym programem Launch Manager. AIMP jest ustawiony na domyślny odtwarzacz i wszystkie opcje integracji włączone. To zapewne nie działają przez to że ten Launch Manager nie obsługuje AIMPa.
Może udałoby mi się napisać wtyczkę (trochę się znam na programowaniu), ale jak odczytać te komendy wysyłane przez tego Launch Managera i jak je zastosować we własnym programie to już nie wiem.
A może jest ktoś bardziej obeznany w tych sprawach?