Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Opcja otwierania folderu w menu kontekstowym pliku
do fenixproductions:
W WDS jeżeli się kliknie lewym przyciskiem, to plik otworzy się w programie skojarzonym z tym typem pliku. Nie da się zrobić niczego innego.

Myślę że Locate32 to trochę inny rodzaj programu niże programy takie jak : Windows Desktop Search, Google Desktop, Coprnic Desktop Search. Te wymienione przeze mnie wyszukują w sposób zbliżony do wyszukiwarek internetowych - oceniają ważność "znaleziska" i kolejkują według niej. Poza tym mogą indeksować wnętrze pliku - np. tagi mp3 treść pdf-ów doc-ów itd...
Nie widziałem Locate32 w recenzjach tego typu programów. Albo jest nowy, albo to jest zwykły program do indeksowania w stylu Usługi Indeksowania Windows.

do ULTIMA PRIME:
Dzięki. Nie sądziłem że zwrócisz uwagę na sugestię jednego nowicjusza na forum. Myślę że skrót do katalogu przyda się wielu osobom.

do luqasss:
Dzięki. Użyję twojego wpisu do rejestru i będę go używać do póki ULTIMA PRIME nie wyda nowej biblioteki. Niestety aktualnie Twój link nie działa.[/b]
Reply

Messages In This Thread
RE: Opcja otwierania folderu w menu kontekstowym pliku - by kloszard - 01-16-2009, 08:30 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)