10-24-2009, 06:42 PM
Sziasztok
Kedves Peti, nagyon bízok benned !!!
A következő gondom lett a TC Up-al.
Ha egy *.mp3 fájlt kijelölök, majd a felső gyorsnézőke ikonra klikkelek, a következő hibaüzenetet küldi:
"Exception EZeroDivede in module totalcmd.exe at 02566C2D.
Floating point division by zero."
Ha ezt a hibaüzit bezárom, utánna pl fájl átnevezéskor nem fogadja el az enter gombot, stb.
Ki kell lépnem az alkalmazásból, de a Ctrl+Alt+Del --> Folyamatok-nál, annyiszor kell törölnöm a "TOTALCMD.EXE" bejegyzést, ahányszor mp3-at akartam gyorsnézőkével nézni.
Eddig tökéletesen működött ez a funkció.
A 4.6-os verzió-val jött elő ez a hiba (nem az elejétől, csak pár napja),
Le installáltam, megnéztem nem-e maradt a program mappájában valami, (semmi) majd ujra telepítettem a 4.9-es verziót.
Azóta ezzel is ugyan az a hiba !!!
Jó lenne ha tudnál segíteni, mert szerettem ezt a funkciót, valamint ha a gyorsnézőke bekapcsolása mellett, véletlen egy mp3 fájlra klikkelek, jön a kilépés, és a ctrl+alt+del, kicsit kényelmetlen.
Elöre is köszönöm a segítségeteket.
Bocs a kicsit nagy kép miatt !
Kedves Peti, nagyon bízok benned !!!
A következő gondom lett a TC Up-al.
Ha egy *.mp3 fájlt kijelölök, majd a felső gyorsnézőke ikonra klikkelek, a következő hibaüzenetet küldi:
"Exception EZeroDivede in module totalcmd.exe at 02566C2D.
Floating point division by zero."
Ha ezt a hibaüzit bezárom, utánna pl fájl átnevezéskor nem fogadja el az enter gombot, stb.
Ki kell lépnem az alkalmazásból, de a Ctrl+Alt+Del --> Folyamatok-nál, annyiszor kell törölnöm a "TOTALCMD.EXE" bejegyzést, ahányszor mp3-at akartam gyorsnézőkével nézni.
Eddig tökéletesen működött ez a funkció.
A 4.6-os verzió-val jött elő ez a hiba (nem az elejétől, csak pár napja),
Le installáltam, megnéztem nem-e maradt a program mappájában valami, (semmi) majd ujra telepítettem a 4.9-es verziót.
Azóta ezzel is ugyan az a hiba !!!
Jó lenne ha tudnál segíteni, mert szerettem ezt a funkciót, valamint ha a gyorsnézőke bekapcsolása mellett, véletlen egy mp3 fájlra klikkelek, jön a kilépés, és a ctrl+alt+del, kicsit kényelmetlen.
Elöre is köszönöm a segítségeteket.
Bocs a kicsit nagy kép miatt !