Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
version 9.0 app selection F3, F4
(02-01-2025, 02:49 AM)ULTIMA PRIME Wrote: When installing version 9.1, on the Backup tab, simply select the "Default" scheme and everything should work fine.

Pri inštalácii verzie 9.1 na karte Zálohovanie jednoducho vyberte schému "Default" a všetko by malo fungovať správne.

Thank you very much Smile

Yes, I just got to it now, I uninstalled everything. I installed version 8.9. I made a backup. and right after uninstalling 8.9, I installed version 9.1 and the default one, everything is working as it should, it looks like this. I will use it from today. And the other backups like FULL and the like are functional, when I make a backup, for example, in the new version 9.1, it should be compatible.

ďakujem veľmi pekne Smile

Áno až teraz som sa k tomu dostal odištaloval som všetko. Naištaloval som verziu 8.9. Backup mi urobilo. a rovno po odinštalovaní 8.9 som inštaloval verziu 9.1 a ten default , už všetko ide ako má, vyzerá to tak. Od dnes to budem používať. A tie ďalšie Backup ako FULL a pod. sú funkčné keď už budem robiť si zálohu napríklad v novej verzii 9.1 už by to malo byť kompatibilné.
Reply

Messages In This Thread
version 9.0 app selection F3, F4 - by JBond007 - 01-15-2025, 06:36 PM
RE: version 9.0 app selection F3, F4 - by JBond007 - 05-14-2025, 01:58 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)