Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3 Pytania/Problemy-Tworzenie listy plików itp.
Question 
Witam, od dłuższego czasu używam TT Power Pack i przyzwyczaiłem sie do kilku usprawnień, stwierdziłem ze power-pack'a bede uzywal z peendrive'a(ze względu na jego gabaryty) a na stacji roboczej chciał bym sie przesiąść na Ultima Prime, z racji tego że ma wiele ciekawych usprawnień i bardzo pozytywnie mnie do siebie przekonuje, chciał bym jednak ustawić w nim 3 rzeczy, na podobieństwo ttPower Pack'a do których sie kurewsko przyzwyczaiłem..

Przechodząc do sedna sprawy, mam pytanie, czy jest możliwość ustawienia sobie tych opcji manualnie, nie chodzi mi o to żeby były one domyślnie instalowane, bo wiadomo ze rożne rzeczy każdemu różnie pasują, ale prosił bym o instrukcje jak tego dokonać żebym po każdym formacie mógł sobie ustawić tc wedle własnych upodobań

Mianowicie:

01. Tworzenie listy plików w menu katalogów(ctrl+D), próbowałem to troche ogarnąć ale mi sie nie udało, wiem że można utworzyc skrót na pasku który spowoduje skopjowanie nazw do schowka itp ale bardziej pasowało mi rozwiązanie w ttpp które domyślnie wrzucało mi nazwy do notatnika.

02. Przechodzenie wiersz w dół po zaznaczeniu spacją, na początku podczas transferu od zwykłego tt do ttpp miałem z tym duży problem ale przyzwyczaiłem sie na tyle ze strasznie mi tego brakuje w innych wersjach..

03. Menu kontekstowe pod prawym przyciskiem myszy.. czasem sie przydaje, fajnie gdyby po prostu byla możliwość aktywowania go w opcjach, wedle uznania.

w tt jest strasznie dużo ustawień, nie wiem może te opcje sa do ustawienia z menu, niestety na tyle ile szukałem nic na ten temat nie znalazłem, stwierdziłem ze może ktoś kto sie lepiej na tym zna będzie wiedział od razu jak mi pomóc, dzięki z góry za wszelkie sugestie, Pozdrawiam.
Reply

Messages In This Thread
3 Pytania/Problemy-Tworzenie listy plików itp. - by Metanski - 11-04-2007, 11:54 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)