03-13-2008, 08:24 AM
Mam propozycje zamiast programu InfraRecorder dać program ImgBurn też darmowy i lepiej rozpoznaje nagrywarki. Infra nie rozpoznaje starszych urządzeń
|
Propozycja
|
|
03-13-2008, 08:24 AM
Mam propozycje zamiast programu InfraRecorder dać program ImgBurn też darmowy i lepiej rozpoznaje nagrywarki. Infra nie rozpoznaje starszych urządzeń
03-13-2008, 08:33 AM
Sztefan Wrote:Mam propozycje zamiast programu InfraRecorder dać program ImgBurn też darmowy i lepiej rozpoznaje nagrywarki. Infra nie rozpoznaje starszych urządzeńWtyczka TC Burner powinna dać sobie radę ze starszymi napędami. Otoczenie sieciowe->Nagrywarka Płyt CD/DVD
03-13-2008, 09:00 AM
Zgodzę się ta wtyczka jest świetna ale od bardzo dawna nie rozwijana. I jak przeczytałem na forum już nie będzie dalej modyfikowana. Więc zaczynam się rozglądać za czymś nowym i darmowym, znalazłem ImgBurn przetestowałem więc polecam jest fajny
03-13-2008, 07:55 PM
Problem, o którym piszesz jest znany autorowi programu InfraRecorder.
Jest on opisany w FAQ Quote:InfraRecorder does not detect my recorder Co znaczy: Quote:InfraRecorder nie wykrywa mojej nagrywarki
03-13-2008, 08:49 PM
Aby sprawdzić, jakich dlli używa proces należy użyć wtyczki AceHelper (Menu Wtyczki->Procesy), w niej otworzyć listę procesów (Processes). Zaznaczyć proces, wcisnąć [Enter] (lub dwóklik na nazwie procesu). Pojawi się okno z jego właściwościami. Zakładka modules zawiera listę wszystkich wczytanych przezeń bibliotek.
12-16-2014, 06:48 AM
hazel
09-30-2016, 07:44 AM
Otoczenie sieciowe->Nagrywarka Płyt CD/DVD
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|