06-03-2007, 10:32 AM (This post was last modified: 06-03-2007, 10:33 AM by Piosza.)
Witam
Mam dziwny problem. Mianowicie po zainstalowaniu wersji 2,7 za pierwszym razem program się odpala bez problemu. Po zmianie ustawień na bardziej mi pasujące program przestaje się uruchamiać . Wcześniej nie było żadnych problemów. Poprzednia wersja odinstalowana. Mój system to Vista home premium.
Nie chciał się uruchamiać przez tc up.exe. Było tylko chwilowe zajęcie kursora i potem nic więcej. Po uruchomieniu z Totalcmd.exe uruchomił się ale miał ustawienia standardowe (jezyk itp). Po zapisaniu konfigu i uruchomieniu ponownie przez tc up.exe wyskoczył komunikat (obrazek w załączniku). Ponowne uruchomienie chyba jest ok. Nie wiem czy złapał wszystkie ustawienia z Twojej wersji.
Piosza Wrote:Nie chciał się uruchamiać przez tc up.exe. Było tylko chwilowe zajęcie kursora i potem nic więcej. Po uruchomieniu z Totalcmd.exe uruchomił się ale miał ustawienia standardowe (jezyk itp). Po zapisaniu konfigu i uruchomieniu ponownie przez tc up.exe wyskoczył komunikat (obrazek w załączniku). Ponowne uruchomienie chyba jest ok. Nie wiem czy złapał wszystkie ustawienia z Twojej wersji.
TC UP musi być uruchamiany przez TC UP.exe, inaczej nie wszystko działa poprawnie. Możesz wysłać swój plik wincmd.ini, ten, który jest przyczyną problemu?
06-03-2007, 01:49 PM (This post was last modified: 06-03-2007, 01:52 PM by Piosza.)
Hmm jakiś problem dziwny znowu.
Jak klikam na archiwum rar to wyskakuje okienko
2.jpg (Size: 15.48 KB / Downloads: 8)
a gdy wejdę do tego katalogu to później już jest ok. Nie mam pojęcia co się dzieje ??
Gdzie moge podesłać configa bo nie mogę wkleić ?
Dziękuję, dostałem.
Błąd jest prawdopodobnie związany z Vistą, zostanie naprawiony tak szybko, jak to możliwe.
Możesz sprawdzić, czy w trybie kompatybilności z Windows XP działa poprawnie?
Chyba znalazłem w czym tkwi problem. Po przeinstalowaniu w innym katalogu i ustawieniu żeby uruchamial jako Administrator narazie działa ok. Dzięki za zainteresowanie problemem
Pozdrawiam