ULTIMA PRIME Wrote:Bardzo dziwne, może podczas instalacji miałeś uruchomioną starszą wersję TC UP.
Nie. Był wyłączony.
Dodatkowo zauważyłem, że nie zapamiętuje zakładek.
Problem z podglądem plików
|
ULTIMA PRIME Wrote:Bardzo dziwne, może podczas instalacji miałeś uruchomioną starszą wersję TC UP. Nie. Był wyłączony. Dodatkowo zauważyłem, że nie zapamiętuje zakładek.
09-05-2007, 08:36 PM
We wczesniejszych wersjach wciskajac F3 byl podglad pliku z ktorego mozna bylo wyjsc poprzez ESC, teraz jest to niemozliwe. Trzeba uzyc myszki albo alt+F4, mozna to jakos poprawic? Przez ta niedogodnosc uzywam ciagle starszej wersji...
09-05-2007, 10:01 PM
Zostanie to poprawine w następnej wersji.
Tymczasowo aby wrócić do standardowej opcji pod F3 zrób następujące kroki: (Menu) > Konfiguracja > Edycja/Widok > Przeglądarka dla F3 > Wewn. Przeglądarka dla wybranych plików
09-21-2007, 05:12 AM
Krótko :
Mam plik binarny o nazwie abc.000 i długości ok 12MBytes. Po naciśnięciu F3 w TC UP 3 przeglądarka się zawiesza. Tego nigdy nie było. Zawsze mogłem podejrzeć plik np. w HEX. Teraz nie mam takiej szansy. Proszę napiszcie jak to naprawić, bo dla mnie jet to super ważne. Pozdrawiam
09-21-2007, 08:59 AM
andrus Wrote:Krótko :Prawdopodobnie się nie zawiesza tylko bardzo powoli ładuje ten plik. (Choć pewny nie jestem...) Nadal jest dostęp do wbudowanej przeglądarki, Shift+F3. ![]()
09-21-2007, 05:36 PM
m^2 Wrote:andrus Wrote:Krótko :Prawdopodobnie się nie zawiesza tylko bardzo powoli ładuje ten plik. (Choć pewny nie jestem...) Zablokowalem tego GSALister'a na amen. Teraz mam spokój, bo jest on niedopracowany. Jeszcze jeden przykład : nie próbujcie podglądać via F3 np. znanego zbioru z BC++ o nazwie VCL50.BPL (nie doczekacie się efektów). Dzięki za podpowiedź Pozdrawiam |
« Next Oldest | Next Newest »
|