Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Uruchomić zminimalizowany
Witam!
Od niepamiętnych czasów używam TC(UP), i zawsze miałem go w autostarcie i uruchamiał sie zminimalizowany.
Niestety przyszedł czas by postawić system od podstaw. A po tej niecnej operacji nie potrafię sonfigurować tego szpeju by się uruchamiał zminimalizowany. Gdyby kotoś mnie uświadomił byłbym wdzięczny
pozdr
szymony
Reply
P-Klik na skrócie w autostartcie->Właściwości->Uruchom->Zminimalizowany
[Image: pcbsdec7.jpg]
Reply
m^2 Wrote:P-Klik na skrócie w autostartcie->Właściwości->Uruchom->Zminimalizowany
Gdyby to było takie proste... Ten manewr działa na gołym TC, niestety z TC UP, już tak się nie da.
pozdr
szymon
Reply
Mea culpa, nie sprawdziłem Shy
Obawiam się, że obecnie jest to niemożliwe...do poprawy w niedalekiej przyszłości.
Reply
m^2 Wrote:Mea culpa, nie sprawdziłem Shy
Obawiam się, że obecnie jest to niemożliwe...do poprawy w niedalekiej przyszłości.

Znaczy się "cofamy się do tyłu"? Nie pamiętam jak to zrobiłem, ale na starym dysku i systemie, TC UP ver2.2 o ile dobrze pamiętam dało się to zrobić.
Reply
Raczej 2.1.
Problemem jest TC UP.exe, wprowadzony w 2.2.
Sam jest uruchamiany "zminimalizowany" (ale że sam nie ma okna..nie robi to różnicy). Potem uruchamia TC normalnie.
Reply
m^2 Wrote:Raczej 2.1.
Problemem jest TC UP.exe, wprowadzony w 2.2.
Sam jest uruchamiany "zminimalizowany" (ale że sam nie ma okna..nie robi to różnicy). Potem uruchamia TC normalnie.
Z czystej ciekawości, odtworzyłem starą instalkę (ghostem) i jest to TC UP2.2, sam TC jest 7.0 public beta 2. Z różnych powodów niestety nie mogę zostawić tego systemu, po za tym nie wiem czy po upgrade do aktualnej wersji stan obecny został by utrzymany.
No cóż chyba trzeba będzie się pomęczyć do następnej wersji, a nóż widelec, będzie już taka możliwość.
pzdr
szymony
Reply
szymony Wrote:No cóż chyba trzeba będzie się pomęczyć do następnej wersji, a nóż widelec, będzie już taka możliwość.

Zostanie to poprawione w TC UP 3.2
Reply
ULTIMA PRIME Wrote:Zostanie to poprawione w TC UP 3.2

Z góry serdecznie dziękuję.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)