Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
problem z RAR i F7
zakk87 Wrote:mam mały problem z pakowaniem plików rar. właściwie chodzi o istniejący plik RAR, do którego chcę wrzucić jeszcze jakiś plik, wyskakuje komunikat, że funkcja nie jest obsługiwana. instalowałem TC od nowa, nawet wywaliłem pliki konfiguracyjne. WINRAR'a mam od zawsze tego samegoSmile...
Konfiguracja->wtyczki->konfiguruj wtyczki->[wpisz "rar" jako rozszerzenie]->usuń ścieżkę do wtyczki fhrar, która się pojawiła->ok

zakk87 Wrote:druga sprawa to wtyczka do zakładania plików. nie podoba mi się ponieważ strasznie długo się włąza okienko po wciśnięciu F7... jak wywalić tą wtyczkę??
Konfiguracja->różne->przedefiniowanie klawiszy->[wybierz F7]->kliknij w lupkę obok pola "polecenie"->Wybierz z listy "Domyślne polecenie", znajdziesz je na samej górze.

zakk87 Wrote:aha, i kiedyś dało się uruchomić tc bez wtyczek i takich podobnych, teraz na siłę uruchamia się tc up...
"Na siłę uruchamia się tc up"?
Czy instalacja TC UP zmieniła zachowanie innego Total Commandera na Twoim komputerze?
Czy też mówisz o TOTALCMD.EXE w katalogu TC UP? Jeśli tak, nie rozumiem, dlaczego "na siłę".
[Image: pcbsdec7.jpg]
Reply

Messages In This Thread
problem z RAR i F7 - by zakk87 - 10-24-2007, 05:11 PM
RE: problem z RAR i F7 - by m^2 - 10-24-2007, 05:30 PM
RE: problem z RAR i F7 - by zakk87 - 10-30-2007, 10:48 PM
RE: problem z RAR i F7 - by m^2 - 10-31-2007, 02:29 PM
RE: problem z RAR i F7 - by zakk87 - 02-21-2018, 03:58 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)