Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nie dziala wyszukiwanie ctrl+s
Witam,

Naiskam ctrl+s pojawia sie okienko z wyszukiwaniem/filtrowaniem jak tylko cos wpisze to zawiesza sie tc.
Nie wiem gdzie moga byc jakies logi.
Odinstalowalem i zainstalowalem jeszcze raz tcup, ale nadal nie dziala (i weyglada, ze gdzies ustawienia wyszukiwania sie zapisaly (filtrowanie zamiast podswietlania pliku)
Reply
Spróbuj kombinacje z shiftem. Też mi się kiedyś coś takiego porobiło, ale wystarczyło ponownie uruchomić.
Reply
Dzięki, ale niestety nie działa...

Są jakieś logi do aplikacji?
Albo jak odinstalować całkowicie z systemu (nie tylko folder c:programFiles\tcup ale takze inne katalogi, rejest? Jest jakaś instrukcja bo znalezc nie moge?
Reply
Spróbuj może ściągnąć CClenear i tam wyczyścić pamięć TC. Albo gdzieś w opcjach jakieś ustawienia domyślne szukałeś?
Szukacie sposobu na powiększenie biustu? Sprawdźcie http://powiekszanie-biustu.net.pl
Reply
dzięki ale nie pomogło.

Dodatkowe testy:
zainstalowałem totalcmd (z oficjalnej strony) -> działa
przekopiowałem to do katalogu tc up -> przestało działać... może jest jakiś plugin zamieniający to wyszukiwanie?

Moze byc powodem "dodaj tc do menu kontekstowego plikow i katalogow"?

------
A i dodam, ze edycja ustawien szybkiego wyszukiwania tez wiesza tcup
Reply
Myślę, że to jest kwestia jakiegoś addona. A jeśli nie to spróbuj pozmieniać bindy, przeinstaluj TC Tongue
Zwalcz cellulit najskuteczniej - www.zwalczamy-cellulit.pl
Reply
Takie wtyczki znajdziesz na zagranicznych forach - to są zazwyczaj open sourceowe modyfikacje do TC.
Przeczytaj, jak objawiają się hemoroidy: http://hemoroidyobjawy.pl/jakie-sa-pierw...emoroidow/
Reply
U mnie też przestało działać wyszukiwanie po aktualizacji Windows 10 do ostatniej wersji 1703. Pojawia się okno wyszukiwania ale już nie da się nic tam wpisać i później dostaję komunikat, że tcup przestał działać. Niezależnie czy uruchomię go standardowo czy jako administrator.
Reply
(04-11-2017, 12:11 PM)mrocznysedes Wrote: U mnie też przestało działać wyszukiwanie po aktualizacji Windows 10 do ostatniej wersji 1703. Pojawia się okno wyszukiwania ale już nie da się nic tam wpisać i później dostaję komunikat, że tcup przestał działać. Niezależnie czy uruchomię go standardowo czy jako administrator.

Wejdz w instalacje tc (folder) tam masz plik tcmatch64.exe oraz tcmatch.exe (chyba wystarczy jeden odpalic)
W General -> Adv user interface odznacz active... restart tc i smiga wszystko
Reply
(04-13-2017, 09:05 PM)xxSlayeRxx Wrote:
(04-11-2017, 12:11 PM)mrocznysedes Wrote: U mnie też przestało działać wyszukiwanie po aktualizacji Windows 10 do ostatniej wersji 1703. Pojawia się okno wyszukiwania ale już nie da się nic tam wpisać i później dostaję komunikat, że tcup przestał działać. Niezależnie czy uruchomię go standardowo czy jako administrator.

Wejdz w instalacje tc (folder) tam masz plik tcmatch64.exe oraz tcmatch.exe (chyba wystarczy jeden odpalic)
W General -> Adv user interface odznacz active... restart tc i smiga wszystko

A dzięki bardzo za pomoc. Działa lepiej niż wcześniej. ;-)
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)