01-20-2009, 12:53 AM
HateML Pro - www editor
V TC-UP chybí český překlad tohoto html/php editoru.
Tentokrát je velikost jazykového souboru již větší
(1200 řádků)
Nicméně nabízím první testovací verzi.
Upozorňuji, že takto velký program normálně překládám s odladěním "patřičný čas" (dlouho) a rozhodně ne cca jeden a čučut ostrého dne. Takže překlad bude/nebude? pravděpodobně podle toho vypadat. Zkušenosti s překlady rozličných editorů mám, tak doufám, že zásadní chyby tam snad nebudou. Základem překladu je anglický jazykový soubor English.lng...
K tak rychlému překladu VYDATNĚ přispěla obsažená slovenská verze!!! Tam, kde jsem si nebyl jist, jsem to obšleh ze slovenštiny - na mnoha místech to bude jako přes kopírák...
Tímto chci poděkovat autorovi slovenštiny... zcela jistě na překladu pracoval podstatně déle než já.
Hledám lidi na BETATEST nebo lépe - někoho, kdo se v programu vyzná, používá ho a překlad dodělá/odladí.
Na odladění, aktuálně opravdu nemám čas. (Mám rozdělané jiné překlady a ty mě zcela vytěžují... navíc je zanedbávám a začíná mi být poněkud teplo
)
K odladění češtiny je potřeba s editorem pracovat a já na tvorbu www stránek používám úplně jiné... a tento se aktálně moc učit nechci.
Takže moc prosím - zkuste se někdo tomuto překladu - testování věnovat, ať se vychytají mouchy a můj čas s ním strávený bude k nějakému užitku.
Extrahované soubory Czech.lng (čeština) a Czech.png (vlajka) zkopírujte do:
C:\Program Files\TC UP\PLUGINS\Media\HateML\Data\Languages\...Czech.lng
Program spustíte z hlavní nabídky TC-UP položkou Programy - HateML Pro
Češtinu v programu nastavíte:
Hlavní nabídka Nástroje - Možnosti - Složka IDE - Jazyk - Czech
Základem překladu je anglický soubor English.lng
Zdravím
PS
Veškeré připomínky k češtině pište do tohoto tématu. Nezapomeňte případně uvést číslo řádku a řetězec.
V TC-UP chybí český překlad tohoto html/php editoru.
Tentokrát je velikost jazykového souboru již větší
(1200 řádků)Nicméně nabízím první testovací verzi.
Upozorňuji, že takto velký program normálně překládám s odladěním "patřičný čas" (dlouho) a rozhodně ne cca jeden a čučut ostrého dne. Takže překlad bude/nebude? pravděpodobně podle toho vypadat. Zkušenosti s překlady rozličných editorů mám, tak doufám, že zásadní chyby tam snad nebudou. Základem překladu je anglický jazykový soubor English.lng...
K tak rychlému překladu VYDATNĚ přispěla obsažená slovenská verze!!! Tam, kde jsem si nebyl jist, jsem to obšleh ze slovenštiny - na mnoha místech to bude jako přes kopírák...

Tímto chci poděkovat autorovi slovenštiny... zcela jistě na překladu pracoval podstatně déle než já.
Hledám lidi na BETATEST nebo lépe - někoho, kdo se v programu vyzná, používá ho a překlad dodělá/odladí.
Na odladění, aktuálně opravdu nemám čas. (Mám rozdělané jiné překlady a ty mě zcela vytěžují... navíc je zanedbávám a začíná mi být poněkud teplo
)K odladění češtiny je potřeba s editorem pracovat a já na tvorbu www stránek používám úplně jiné... a tento se aktálně moc učit nechci.
Takže moc prosím - zkuste se někdo tomuto překladu - testování věnovat, ať se vychytají mouchy a můj čas s ním strávený bude k nějakému užitku.
Extrahované soubory Czech.lng (čeština) a Czech.png (vlajka) zkopírujte do:
C:\Program Files\TC UP\PLUGINS\Media\HateML\Data\Languages\...Czech.lng
Program spustíte z hlavní nabídky TC-UP položkou Programy - HateML Pro
Češtinu v programu nastavíte:
Hlavní nabídka Nástroje - Možnosti - Složka IDE - Jazyk - Czech
Základem překladu je anglický soubor English.lng
- Stažení souboru Czech.lng - formát rar
- Náhled na porovnané soubory English.lng / Czech.lng - upozorňuji, že soubor má 615 kB
Zdravím
PS
Veškeré připomínky k češtině pište do tohoto tématu. Nezapomeňte případně uvést číslo řádku a řetězec.
Jeden soubor vládne všem, jeden jim všem káže, jeden všechny ovládne... totalcmd.exe

rad ctu nejake threedy v cestine ggod work