02-12-2007, 04:07 PM
U mnie po przeładowaniu paska (Wygląd > pasek przycisków > TC UP) ikony natychmiast się pojawiły - wygląda więc na to że wszystko jest OK.
Pasek przycisków na Windows Vista
|
02-12-2007, 04:07 PM
U mnie po przeładowaniu paska (Wygląd > pasek przycisków > TC UP) ikony natychmiast się pojawiły - wygląda więc na to że wszystko jest OK.
02-12-2007, 04:49 PM
Oczywiście że na windows vista nie działa przeglądanie dysków linuxowych.
Jeśli chodzi o ikonki to wszystko działa już.
02-12-2007, 05:02 PM
m^2 Wrote:"Oczywiście"? No administrator pytał czy na windows vista to pisze że oczywiście że na windows vista. Więc nie wiem o co ci chodzi m^2 ?
02-12-2007, 05:15 PM
Już jasne.
"Oczywiście że na windows vista nie działa przeglądanie dysków linuxowych." wyrwane z kontekstu brzmi, jakby przeglądanie dysków linuxowych było pod Vistą niewykonalne dla żadnego narzędzia. I moje pytanie miało znaczyć "Jakie mechanizmy Visty są za to odpowiedzialne?". ![]()
02-12-2007, 06:00 PM
No to źle zrozumiałeś nie moja wina
![]()
02-12-2007, 08:14 PM
pedros Wrote:U mnie po przeładowaniu paska (Wygląd > pasek przycisków > TC UP) ikony natychmiast się pojawiły - wygląda więc na to że wszystko jest OK. maf2 Wrote:Jeśli chodzi o ikonki to wszystko działa już. Dziękuję za potwierdzenie. Od TC UP 2.4 nie powinno być już problemów z ikonami na paskach przycisków w Windows Vista. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - maf2 Wrote:Oczywiście że na windows vista nie działa przeglądanie dysków linuxowych. Proszę o kontynuację tej kwestii w temacie Linux <-> Windows Vista
02-22-2007, 02:11 PM
u mnie podobnie ikon dalej nie ma
próbowałem podmieniać tak jak napisałeś ale nic to nie daje (ikony się wyświetlają na pasku pod spodem w oknie konfiguracji)
02-22-2007, 08:05 PM
domik Wrote:u mnie podobnie ikon dalej nie ma Próbowałeś tego? pedros Wrote:U mnie po przeładowaniu paska (Wygląd > pasek przycisków > TC UP) ikony natychmiast się pojawiły - wygląda więc na to że wszystko jest OK. Niestety, ale nie mam jak tego sprawdzić i jeśli to nie pomoże to jedyne co mogę doradzić to abyś poczekał na wersję 2.4 (2007 02 28)
02-23-2007, 12:38 PM
Wszystko działa jak należy w Windows Vista Ikonki w pasku się wyświetlają na pulpicie i w tray'u również.
|
« Next Oldest | Next Newest »
|