Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pasek przycisków na Windows Vista
U mnie po przeładowaniu paska (Wygląd > pasek przycisków > TC UP) ikony natychmiast się pojawiły - wygląda więc na to że wszystko jest OK.
Reply
Oczywiście że na windows vista nie działa przeglądanie dysków linuxowych.

Jeśli chodzi o ikonki to wszystko działa już.
Reply
"Oczywiście"?
[Image: pcbsdec7.jpg]
Reply
m^2 Wrote:"Oczywiście"?

No administrator pytał czy na windows vista to pisze że oczywiście że na windows vista. Więc nie wiem o co ci chodzi m^2 ?
Reply
Już jasne.
"Oczywiście że na windows vista nie działa przeglądanie dysków linuxowych." wyrwane z kontekstu brzmi, jakby przeglądanie dysków linuxowych było pod Vistą niewykonalne dla żadnego narzędzia.
I moje pytanie miało znaczyć "Jakie mechanizmy Visty są za to odpowiedzialne?".
[Image: pcbsdec7.jpg]
Reply
No to źle zrozumiałeś nie moja wina Tongue
Reply
pedros Wrote:U mnie po przeładowaniu paska (Wygląd > pasek przycisków > TC UP) ikony natychmiast się pojawiły - wygląda więc na to że wszystko jest OK.

maf2 Wrote:Jeśli chodzi o ikonki to wszystko działa już.

Dziękuję za potwierdzenie.

Od TC UP 2.4 nie powinno być już problemów z ikonami na paskach przycisków w Windows Vista.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
maf2 Wrote:Oczywiście że na windows vista nie działa przeglądanie dysków linuxowych.

Proszę o kontynuację tej kwestii w temacie Linux <-> Windows Vista
Reply
u mnie podobnie ikon dalej nie ma

próbowałem podmieniać tak jak napisałeś ale nic to nie daje (ikony się wyświetlają na pasku pod spodem w oknie konfiguracji)
Reply
domik Wrote:u mnie podobnie ikon dalej nie ma

próbowałem podmieniać tak jak napisałeś ale nic to nie daje (ikony się wyświetlają na pasku pod spodem w oknie konfiguracji)

Próbowałeś tego?

pedros Wrote:U mnie po przeładowaniu paska (Wygląd > pasek przycisków > TC UP) ikony natychmiast się pojawiły - wygląda więc na to że wszystko jest OK.

Niestety, ale nie mam jak tego sprawdzić i jeśli to nie pomoże to jedyne co mogę doradzić to abyś poczekał na wersję 2.4 (2007 02 28)
Reply
Wszystko działa jak należy w Windows Vista Ikonki w pasku się wyświetlają na pulpicie i w tray'u również.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)