Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Do przemyslenia
Witam „Szanownych” grupowiczów

Jestem jednym z was, programu TCUP używam od początku istnienia, jest mi wstyd żeby twórcy tego projektu co roku musieli „prosić” o jakieś datki za ich ciężka prace i utrzymanie serwera na którym stoi strona. Jest nas tyle ([Image: 1.gif][Image: 5.gif][Image: 0.gif][Image: 8.gif][Image: 9.gif][Image: 1.gif][Image: 4.gif][Image: 7.gif]) że każda wpłata nawet 1zł to już daje pokaźną kwotę. A nie tylko czekać na nową wersje. Ja też nie jestem bez winy bo też nie wpłacałem na konto aby utrzymać rozwój programu i stronę . Jak nie pomożemy osobom które tworzą dla Nas ten program, to będziemy się musieli pożegnać z TCUP i zostanie nam tylko „goły” TC. Ja będę starał się wspomagać w miarę regularnie, bo uważam że chłopki robią świetną robotę z której korzystamy wszyscy.

Na koniec
Zastanówcie się czy chcecie żeby ten program zniknął już na zawsze z waszych komputerów , czy chcecie dalej korzystać z nowszych wersji czy nadal mieć TCUP 8.9

Pozdrawiam
Igor Mardzyński
Reply
(04-28-2024, 09:04 AM)igmar2525 Wrote: Witam „Szanownych” grupowiczów

Jestem jednym z was, programu TCUP używam od początku istnienia, jest mi wstyd żeby twórcy tego projektu co roku musieli „prosić” o jakieś datki za ich ciężka prace i utrzymanie serwera na którym stoi strona. Jest nas tyle ([Image: 1.gif][Image: 5.gif][Image: 0.gif][Image: 8.gif][Image: 9.gif][Image: 1.gif][Image: 4.gif][Image: 7.gif]) że każda wpłata nawet 1zł to już daje pokaźną kwotę. A nie tylko czekać na nową wersje. Ja też nie jestem bez winy bo też nie wpłacałem na konto aby utrzymać rozwój programu i stronę . Jak nie pomożemy osobom które tworzą dla Nas ten program, to będziemy się musieli pożegnać z TCUP i zostanie nam tylko „goły” TC. Ja będę starał się wspomagać w miarę regularnie, bo uważam że chłopki robią świetną robotę z której korzystamy wszyscy.

Na koniec
Zastanówcie się czy chcecie żeby ten program zniknął już na zawsze z waszych komputerów , czy chcecie dalej korzystać z nowszych wersji czy nadal mieć TCUP 8.9

Pozdrawiam
Igor Mardzyński

Tych co przeczytało mój post jest  500 (na razie) i do tej pory nie pojawiła się nowa wersja TCUP 9.0 to rozumień, że macie prace twórców w/w programu w d…, tak jak pisałem w poprzedniej wiadomości nadal będę wspierał ten projekt (w miarę moich możliwości) uważam, że chłopaki robią dobrą robotę i chciałbym, żeby program nadal był kontynuowany.

Gdyby każdy wpłacił np. po 20zeta to 480x20 =9600

Myślę ze taka suma to nie jest jakiś kosmos. A Pan R. Łajka wreszcie by zobaczył ze Jego trud, który wkłada w prace nad tworzeniem programu nie idzie psu na budę tylko jest doceniony przez Nas = użytkowników.
Reply
Masz oczywiście rację, ja już pisałem o tym wcześniej i wtedy wpłaciłem, odzewu też nie było.
Jak również na prośby i ostrzeżenia autora.
Może jeśli choć kilka osób jeszcze wpłaci i o tym napisze to uruchomi to jakiś większy ruch, także ja również zachęcam do tego.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)